van Kaam Kwekerij
Vacatures

Vacature BBL Leerplaats

Heb jij (beginnende) groene vingers en wil jij graag alles leren over tuinplanten en werken op de kwekerij? Ben jij een aanpakker en kun jij niet wachten om in de praktijk aan de slag te gaan? Van Kaam Tuinplanten B.V. in Hooge Zwaluwe is een erkend leerbedrijf en biedt een Beroepsbegeleidende Leerplaats (BBL) of een stageplek (BOL) aan.

Wie is Van Kaam Tuinplanten B.V.
Van Kaam Tuinplanten B.V. is een modern en jong bedrijf gericht op het kweken en verhandelen van tuinplanten. Onze hoofdteelten bestaan uit kweken van planten in pot, voornamelijk Hedera en Hydrangea’s, wat verder aangevuld wordt door een groot assortiment sierheesters en siergrassen. Waarbij ons assortiment wordt aangevuld door collega kwekers om een totaalpakket aan te kunnen bieden voor de hovenier. Wat altijd een uitdaging blijft voor je plantenkennis.

Wat ga jij doen
Jij volgt de opleiding Vakbekwaam Medewerker Teelt (niveau 3) of Medewerker Teelt (niveau 2) en gaat afhankelijk van de opleiding 1 dag per week naar school en 4 dagen per week werk jij bij Van Kaam Tuinplanten B.V. op de kwekerij. Met jouw leergierige en enthousiaste instelling help je mee met diverse werkzaamheden op de kwekerij.

Wat kun jij bij Van Kaam Tuinplanten B.V. verwachten
Jij maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor het vak. Wij bieden een nette en veilige werkomgeving waarbij de stagebegeleider jou de kneepjes van het vak leert. Jij krijgt de vrijheid om je te ontwikkelen en wij staan open voor jouw eigen ideeën.

Ben jij geïnteresseerd of wil jij bij Van Kaam Tuinplanten B.V. aan de slag gaan
Voor een impressie van ons bedrijf kun je een kijkje nemen op YouTube (Thomas van Kaam Tuinplanten).

Overtuigd en ben jij die enthousiaste persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met Thomas van Kaam (thomas@vankaamtuinplanten.nl of 06-51886330)